0315 63 00 85 | info@lowenthalulft.nl

Welkom bij Garage Löwenthal

Van spuiterij tot wasstraat, van APK tot occasions

Neem contact op of bel 0315 63 00 85
OVER ONS

Garage Löwenthal, het allround autobedrijf dat voor al uw problemen een oplossing heeft.

Sinds 1989 is Garage Löwenthal uw partner in professioneel onderhoud, herstel en reiniging van uw personen- of bedrijfsauto. In onze industriespuiterij voorzien wij objecten zoals keukenkastjes of garagedeuren van een laklaag in de gewenste kleur. Voor uw schadeherstel en met de afhandeling van uw verzekering helpen wij u graag. Wanneer wij ons met uw auto bezighouden kunt u gratis gebruik maken van onze leenauto. Ook het onderhoud en APK voor uw personen- of bedrijfsauto nemen wij voor onze rekening. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht om uw auto spik en span te maken in onze luxe wasstraat. Heeft u interesse in een andere auto? Kom dan eens kijken naar onze occasionvoorraad.

Heeft u een vraag? Neem dan gelijk contact met ons op. Wij zullen u zo spoedig mogelijk van dienst zijn.

Met vriendelijke groet,
Het team van Garage Löwenthal


INDUSTRIESPUITERIJ

De spuiterij van Garage Löwenthal bestaat uit spuitcabines van diverse afmetingen. Er zijn daarom uitgebreide mogelijkheden om diverse producten en materialen van een mooie laklaag en gewenste kleur te voorzien…


SCHADEHERSTEL

Garage Löwenthal is de partij voor schadeherstel van alle automerken. U kunt bij Garage Löwenthal dus altijd terecht voor kleine en grote schades, door ons gespecialiseerd personeel en de mogelijkheid om al uw….


ONDERHOUD

U kunt uw auto onderhoud op verschillende manieren uitvoeren. Uiteraard kunt u dit het beste bij Garage Löwenthal doen. Wat verzorgen wij voor u? Bij een kleine beurt kijken wij vooral naar de…


VERHUUR

Bij Garage Löwenthal heeft ook een schaarhoogwerker te huur. De schaarhoogwerker heeft een werkhoogte tot wel 10 meter. De hoogwerker word door Garage Löwenthal bij u op locatie bezorgd….